KAYIT İŞLEMLERİ DUYURUSU

2018-YKS Ek Yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemize yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Üniversitemizi kazanan öğrencilerin kayıtları 01 - 05 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adres Bilgisi: İstanbul Kent Üniversitesi Cihangir Mahalesi, Sıraselviler Caddesi, No:71, Beyoğlu (Eski Alman Hastanesi) / 0212 610 10 10

KAYIT İŞLEMLERİ:

ÖSYS Kayıtları İçin Gerekli Belgeler;

• ÖSYS Sonuç Belgesi (karekod ve sorgulama kodlu İnternet çıktısı)
  • Lise diploması veya mezuniyet belgesi aslı,
  • Son altı ay içinde çekilmiş 6 adet 4,5cm x 6 boyutunda fotoğraf,
  • Askerlik Durum Belgesi:” Kaydında sakınca yoktur” ibaresi bulunan yükümlülerden askerlik durum belgesi istenmeyecektir. (Askerlik şubesine yönlendirilen 1997 ve daha önceki yıllarda doğan erkek öğrenciler, askerlik şubesinden yeni tarihli Askerlik Durum Belgesi almak zorundadırlar)

Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programına kayıt yaptıracak adaylar:

Bu programa alınacak öğrencilerin,

• Devlet hastanelerinden veya üniversite hastanelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen rapor almaları (Öğrencinin boy ve kilosunun sağlık kurulu raporunda belirtilmesi gerekmektedir.)
  • Program gereği 2. sınıfta araç kullanmalarının zorunlu olması sebebiyle kayıt tarihinde 17 yaşını tamamlamış olmaları;
  • Erkek öğrencilerde 1.65 m’den, kız öğrencilerde 1.60 m’den kısa olmamaları,
  • Boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo ağırlığında olmaları,
  • Kurtarma ve taşıma işlerinde iki kişilik bir ekipte çalışırken sedyedeki bir hastayı ekip arkadaşı ile birlikte taşıyabilecek beden ve fizik yeterliliğine sahip olmaları gerekmektedir.

Önemli Not:

• Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
  • Yükseköğretim kurumları, kayıt yaptıracak adaylardan sağlık kurulu raporu isteyebilir.
  • Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

EĞİTİM ÜCRETİ ÖDEME OPSİYONLARI:

İstanbul Kent Üniversitesi 2018 - 2019 Akademik Yılı Öğrenim Ücretleri için tıklayınız

PEŞİN ÖDEMELER:

VAKIFBANK ETİLER ŞUBESİ

IBAN :TR68 0001 5001 5800 7306 1774 28

ÖĞRENCİ ADI SOYADI VE TC.NUMARASI YAZILARAK DEKONT ÖRNEĞİ MALİ İŞLERE TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

TAKSİTLİ ÖDEMELER:

• İŞ BANKASI KREDİ KARTI: MAKSİMUM 9 TAKSİT

• AKBANK KREDİ KARTI: MAKSİMUM 9 TAKSİT

• YAPI KREDİ BANKASI KREDİ KARTI: MAKSİMUM 7 TAKSİT

• GARANTİ BANKASI KREDİ KARTI: MAKSİMUM 12 TAKSİT

EĞİTİM KREDİSİ

• VAKIFBANK ETİLER ŞUBESİ (DETAYLAR İÇİN ŞUBE İLE GÖRÜŞÜLMESİ GEREKMEKTEDİR)

NOT:

ÜNİVERSİTEMİZDE EĞİTİM BEDELİ NAKİT OLARAK TAHSİL EDİLMEMEKTEDİR.

KREDİ KARTI İLE TAKSİTLİ ÖDEMELERDE EĞİTİM ÜCRETİNE BANKA KOMİSYONU AYRICA İLAVE EDİLMEKTEDİR.

ANLAŞMALI YURTLAR:

Ala-Çatı